Vindt Google mij nog in 2018?

21 december 2017 door

Hoe komt mijn website hoog in de resultaten van Google? Een vraag die vaak gesteld wordt.

De manier waarop Google websites beoordeelt en rankt verandert enorm snel. Toch wil dat niet zeggen dat er niets aan te doen is om jouw website hoog in Google te laten scoren.

Op maandag 8 januari geven onze sprekers concrete handvatten en handige tips. Hoe de websites beter kunnen scoren binnen de organische zoekresultaten, maar ook wat de advertentiemogelijkheden zijn. We maken onderscheid tussen zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de advertentiekant van Google (SEA).

Scoor hier je gratis ticket!

Nathan Veenstra

Nathan Veenstra is SEO-specialist en eigenaar van Letterzaken.

Zijn interesse voor de online marketing ontstond bij de Free Record Shop. Hier begon hij als verkoper om te eindigen als accountmanager. Sinds 2012 heeft Nathan met Letterzaken zich ontwikkeld van copywriter naar SEO (zoekmachine-optimalisatie) en conversie- optimalisatie specialist. Tijdens deze avond komt hij ons onder andere vertellen wat de belangrijkste elementen van SEO zijn, hoe je daar zelf invloed op kunt uitoefenen en wat de historische wijziging van Google gaat zijn.

Frank Morhee

Frank Morhee is Online marketeer en SEA specialist bij Invest Online.
Hij houdt zich dagelijks bezig met het optimaliseren van betaald verkeer naar de website van hun klanten. Aan de hand van diverse strategie├źn en modellen zorgt hij ervoor dat de website van de klanten zo optimaal mogelijk vindbaar zijn in de zoekmachines. Het doel is zoveel mogelijk relevante bezoekers op de website te krijgen en daarmee de omzet te laten groeien. Vanavond komt hij onder andere vertellen hoe het betaald adverteren zich heeft ontwikkeld, hoe het er nu uitziet en hoe Search Engine Advertising (SEA) er in de toekomst uit gaat zien.

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend