Snapchat, wat kan ik ermee?

27 februari 2017 door

305H

“Snapchat, dat is voor de jongeren tussen 12 en 19 jaar.”, is vaak de eerste gedachte.  Terwijl er tegelijkertijd wel wat vragen ontstonden binnen het bestuur van SMC. Wat kan er eigenlijk allemaal mee? Waarom gebruiken, ook volwassenen, het dagelijks? Wat zijn de mogelijkheden voor ondernemers / bedrijven? Is het de moeite waard om hierin te investeren? Is Snapchat daadwerkelijk markt aan het verliezen? Een breakdancende wolf en een sociale rebel gaan ons, maandag 13 maart, vertellen hoe zij Snapchat gebruiken.

Ik ben er bij!

Leroy FilonLeroy Filon

Een bekende naam binnen Apeldoorn en een bekende Snapchatter. Hij is één van de wolven van multimedia bedrijf Wijzijnwolf. Hier is hij verantwoordelijk voor met name de videoproducties. Ken je Leroy niet als Snapchatter? Dan ken je vast zijn video’s voor Mike van Woudenberg, Cityside Apartments,  Roots in the Woods en Duurzaam Repareren. Leroy is danser bij Breakdance groep Come Correct én gepassioneerd Snapchatter.

Speciale bezoekster

Vanavond hebben wij één van de finalisten van Miss Teen van Gelderland 2017 op bezoek: Jennifer van Lohuizen.
Zij is een 15 jarige vlogger met ruim 14000 abonnees op Youtube en een actief Snapchatter.

Laurens Eckhart

Speciaal uit Amsterdam komt hij ons vanavond vertellen over influencer marketing en de advertentie mogelijkheden van Snapchat. Laurens is Sales Manager onlLaurens Eckhartine advertising Instagram & Snapchat bij één van de grootste Nederlandse Influencer Agencies: SocialReblz.
Hier koppelt hij dagelijks de top 500 bedrijven, zoals L’Oreal, Duo Penotti, Daniël Wellington, Mc Donalds en Pizza Domino’s, aan influencers op Social Media. “Los van dat ik op dagelijks niveau werk met Snapchat is het ook gewoon een super leuke app.”, aldus Laurens over Snapchat. `

Ik ben er bij!

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend