#SMC055 is eenmalig Social Media Café

31 januari 2019 door

“Alle bestaande bedrijven moeten innoveren, willen ze interessant blijven.” De openingszin van de #SMC055 aankondiging in november 2018. Uiteraard geldt dat ook voor verenigingen, stichtingen, festivals enzovoort. Dus ook voor Social Media Club Apeldoorn. Het is tijd om het oude concept los te laten en er iets nieuws neer te zetten.

De veronderstelling

Het bestuur van #SMC055 organiseert elke maand een bijeenkomst. Wij verzinnen het thema, kijken wat wij willen weten en nodigen de sprekers uit die daar een antwoord op hebben. In de veronderstelling dat jullie dat ook willen weten.

#SMC055 11 februari

Voor aankomende #SMC055 op 11 februari vroegen wij ons af of onze veronderstelling wel klopt. Is dat wat wij jullie bieden wel datgene waar jullie behoefte aan hebben? Vinden jullie dat wel interessant wat wij ook interessant vinden? Of zie je graag de avond heel anders? Kortom: waar hebben jullie behoefte aan?

Luisteren naar jou

Wij nodigen jullie dan ook uit als sprekers. In een ontspannen setting willen we graag met jullie praten over dat waar jullie behoefte aan hebben. Hoe jullie de toekomst zien van #SMC055 of wellicht hebben jullie hele nieuwe ideeën. Wij luisteren graag naar jouw input. Zodat ook wij kunnen blijven innoveren.

Meld mij aan voor Social Media Café[


Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend