Even Apeldoorn bellen en Fuck je Facebook pagina

5 mei 2015 door

Gonnie en Matthijs van de Telegraaf en Centraal Beheer als sprekers… dat is al net zo goed als het klinkt! Twee verhalen waarin Facebook een belangrijke rol speelt, wel zijn het twee verschillende verhalen maar beide even boeiend in interessant om van te leren.

Matthijs Algra (@matthijsalgra) werkt al sinds 1997 bij Centraal Beheer (Achmea). Momenteel Is hij communitymanager @Centraal_Beheer.  Bekend van ‘Even Apeldoorn bellen.’ De communitymanager is bij Centraal Beheer de schakel tussen digital, online, marketing, communicatie, reputatiemanagement en webcare.

Matthijs vertelt zijn verhaal over hoe Centraal Beheer de omslag aan het maken is van een traditionele direct writer -die kan bogen op 30 jaar traditie met Even Apeldoorn bellen commercials op TV- naar de wereld van social. Waar loopt hij in zijn werk tegenaan, wat werkt wel, wat werkt niet en hoe pakt hij nu door.

Gonnie (@gonniespijkstra) is al een jaar of tien gefascineerd door inhakers en blogt hierover op versereclame.nl. Ze werkt als social media manager bij de Telegraaf Media Groep en heeft daar als taak om de social presence, traffic en interactie van de nieuwssites zo groot mogelijk te maken. De ideale baan voor iemand die opgewonden raakt van trending topics.

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend