SMC055 voor 3FM Serious Request 2017

2 oktober 2017 door

Al maanden is Apeldoorn bezig met het evenement van 2017: 3FM Serious Request. Deze avond hebben we twee fantastische sprekers, zij komen ons meer vertellen over de in- en outs van Social Media tijdens 3FM Serious Request 2017.
Met nog een kleine drie maanden te gaan willen wij ons steentje bijdragen om verscheurde gezinnen samen te brengen. Tijdens de aankomende SMC bijeenkomsten zal er een collectebus aanwezig zijn. Dat is niet alles.

Dit wordt een iets andere avond dan je van ons gewend bent. Zo zal naast onze eigen fotograaf ook de pers aanwezig zijn. Daarnaast zijn wij nadrukkelijk gevraagd om niet de hahstag #SR17 te gebruiken, maar #SRA17.
De hashtags voor deze avond zijn dan ook: #SMC055 en #SRA17 (Serious Request Apeldoorn 2017)

Klik hier om direct naar de inschrijving te gaan!

Micha van Hoorn

Micha is de projectleider mobilisatie 3FM Serious Request.
Het is hun ambitie om heel Nederland van de bank af te krijgen om geld in te zamelen. Micha komt ons alles vertellen over de Do’s en vooral de Don’ts van zelf een initiatief opzetten. Vertelt hij ons meer over de stille ramp waarvoor dit jaar gekozen is. Hij neemt ons mee naar de geschiedenis van het event en geeft ons antwoord op de “waarom” vraag.

Irvy Boogaard

Volgens eigen zeggen werkt Irvy bij de ’s werelds mooiste organisatie: Het Rode Kruis. Na haar opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede heeft zij diverse functies bekleed bij diverse organisaties. Het was bij Reismedia dat zij in aanmerking kwam met Social Media. Inmiddels werkt zij al zeven jaar bij Het Rode Kruis als webredacteur, persvoorlichter, adviseur interne communicatie. Speciaal uit Scheveningen komt zij ons vanavond vertellen wat het Rode Kruis op Social Media doet voorafgaand, tijdens en na afloop van 3FM Serious request.

Graag willen we jullie er nogmaals op attenderen dat de hashtags deze avond zijn: #SMC055 en #SRA17.

Klik hier om direct naar de inschrijving te gaan!

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend