Je omzet verhogen met Instagram

25 april 2017 door

Het is mogelijk om je omzet te verhogen met Instagram. Zelfs zonder al te veel moeite en dikke investeringen. Wil je weten hoe? Of weet je nog helemaal niet wat Instagram is? Kom dan 8 mei naar SMC055. Drie enthousiaste sprekers vertellen je alles over deze app en de mogelijkheden.

Loods17

Jeffrey Noordzij en Karen Hop bij Loods17 vertellen hun verhaal. Jeffrey begon zijn Instagram account,  @cookingjeff, om zijn liefde voor zijn vak te delen met de wereld. Dat dit leidde tot een presentatie op het podium van SMC055 had hij niet kunnen weten. Samen met Karen vertelt hij zijn verhaal en hoe dat heeft gezorgd voor een omzet verhoging van  Loods17.

Yuyan Vuurmans

Yuyan Vuurmans is talentmanager bij Social rebelz. Na haar opleiding Media & Management werkte zij jaren als Artist Manager. Vanuit haar interesse voor Social Media is zij ooit haar Instagram kanaal gestart. Met gevolg dat zij nu met passie organisaties, artiesten en influencers begeleidt met hun Social Media strategieën. Zij vertelt ons wat er allemaal mogelijk is met de populaire app: Instagram.

 

Klik hier om je gratis ticket te scoren!

Reacties

Raymond Weijn

Marketing bij Buiter Beton Groep & Terras & Trends | Co-Owner bij Indo Garden | Bestuurslid bij #SMC055 | Marketing | Events |

Website: http://www.indo-garden.nl

Send this to friend