Het eerste SMC College

24 juni 2019 door

De eerste editie van SMC College is een feit.
Terug naar de schoolbanken voor een inspirerende, interactieve les met wisselende gastdocenten op het gebied van o.a. technologie en wetenschap.

We trappen af met twee geweldige gastdocenten: Berend Buys Ballot en Guy Winchester.

Berend Buys Ballot

Berend is programmamanager Virtual Ward voor OLVG, het stadsziekenhuis van Amsterdam, en verpleeghuis/thuiszorg Cordaan.
Dagelijks sleutelt hij samen met artsen en technologen aan een platform waarmee de beste ziekenhuiszorg van Amsterdam verplaatst wordt van wachtkamer naar woonkamer.

Berend vertelt een verhaal over innoveren in een sector die onder hoogspanning staat. Startend bij de analyse van de kwetsbaarheid van ons zorgsysteem, via een innovatie die kwaliteit kan verhogen en kosten kan verlagen, naar de kansen die de zorg biedt voor ondernemers.

Het verhaal, de casus en de voorbeelden zijn toepasbaar in alle sectoren. De ontwikkelingen in de zorg zijn namelijk onderdeel van een bredere maatschappelijke beweging.

Guy Winchester

Guy gelooft dat je alles kunt bereiken wat je wil. “Vanuit vertrouwen, creativiteit en samenwerking kun je als organisatie uitstijgen naar een hoger niveau. Wees vooral heel nieuwsgierig naar je verbeterpotentieel en geniet van elke stap ik het proces.” Het is Guy zijn passie om om individuen en teams boven zichzelf uit te laten stijgen.

Guy zet zijn doel- en prestatie gerichte focus in voor een prettig werkklimaat, logischere bedrijfsprocessen en betere bedrijfsresultaten. Als Lean Expert zorgde hij al op grote schaal voor enorme toename van business happiness op de werkvloer. Terwijl hij tegelijkertijd blijvende diverse besparingen, tot in de cijfers met zes nullen, wist te realiseren.

Vanuit diverse managementfuncties in nationale- en internationale organisaties ontwikkelde hij zich tot zeer ervaren Lean Expert, adviseur, trainer en prestatiecoach.

Mis het niet!
Koop hier je ticket voor de eerste editie van SMC College.

Reacties

Esmeralda Petrus

Send this to friend