Corporate & Social Media

6 november 2017 door

Online marketing is niet meer weg te denken voor bedrijven. Dan maakt het niet uit of je een zelfstandige bent of een groot concern. Wie ben je, waar sta je voor en hoe maak je dat kenbaar via Social Media?
Op 13 november geven Centraal Beheer en Bidfood (voorheen Deli XL) ons een kijkje in hun online marketing strategie. Hoe gaan deze twee grote bedrijven om met Social Media?

Scoor hier je gratis ticket!

Matthijs Algra

Onze eerste spreker heeft al eerder op ons podium gestaan. Toen vertelde hij hoe Centraal Beheer de omslag maakte van traditionele direct writer naar de wereld van Social Media. Twee jaar later mogen we hem weer welkom heten. Nog steeds in de rol van communitymanager van Centraal Beheer. Dit keer vertelt hij waar Centraal Beheer mee te maken krijgt op Social. Hoe ze daar mee om gaan en hoe ze het doen.

Wieteke Lankhaar

Wieteke is sinds 2015 online marketing manager bij Bidfood. Misschien beter bekend als Deli XL. Dagelijks werkt zij met haar team aan de groei van de naamsbekendheid van hun merk. Het vergroten van hun bereik en het generen van leads. Maar hoe ga je als een groot bedrijf om met een  naamswijziging? Zij komt ons vertellen hoe Social Media een substantiële bijdrage levert aan een naamswijziging. Ook laat zij ons zien hoe Bidfood haar rol als verbinder doorvoert op Social Media.

Scoor hier je gratis ticket!

 

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend