Bloggen: Succesvol bloggen!

29 maart 2016 door

Header_blog

Maandag 11 april staat het onderwerp Bloggen centraal. Wat komt er kijken bij succesvol bloggen? Deze avond gaan we dieper in op zulke vragen.

Esther Buitendijk

Esther Buitendijk

Tijdens deze avond vertelt Esther Buitendijk van UrbanMoms.nl hoe zij is begonnen en hoe zij hier haar fulltime job van heeft kunnen maken. Vanuit haar praktijkverhaal vertelt zij wat succesvol bloggen volgens haar inhoudt.

Op UrbanMoms.nl schrijf ze over alles waar ze blij van wordt: ‘feel good’ kids fashion, toffe gadgets & accessoires en leuke dingen om te doen met kids in de stad. Haar doel is om unieke items, de fijnste plekjes en laatste trends te verzamelen en jullie hiermee te inspireren!
Inmiddels is UrbanMoms.nl uitgegroeid tot een bedrijf en mag zij haar dagelijks bezig houden met haar passie!

 

Elja Daae

Elja is een pragmatische social media strateeg. Ze werkt met management teams en communicatie-afdelingen van bedrijven en overheden als adviseur, trainer en inspirator. De afgelopen jaren was ze betrokken bij Frankwatching als community manager en strateeg. Ze is de oprichtster van Frankwatching Webinars. Elja is zelf fanatiek blogger en de auteur van het succesvolle boek ‘Bloggen als een pro’. Ze organiseert als 6 jaar twitterchat #blogpraat, voor en door bloggers.elja daae

In haar presentatie gaat Elja in op de vraag hoe bedrijven blogs succesvol in kunnen zetten en waar kansen liggen op dat vlak. Van inspiratie tot praktische tips: na afloop heb je ideeën die je zelf direct toe kunt passen. Heb je specifieke vragen? Stel ze alvast! Je vindt haar dagelijks op o.a. haar blog, op Twitter en Snapchat.

Let op: De editie van april vindt plaats in Podium Gigant!

Wil je erbij zijn? Scoor dan hier je ticket!

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend