055 Tinten…. SMC

24 augustus 2017 door

We doen het allemaal. Zolang de mens bestaat al. Dankzij de Social Media en de smartphone is dat nu nog makkelijker. Jong geleerd is oud gedaan. Relaties aan gaan en onderhouden. Maar hoe Sociaal is Social eigenlijk? Is het wel allemaal zo positief en wat voor invloed heeft het op onze seksuele relaties. 11 september hebben we het over de berichten “Hoi, hoe gaat het.” tot en met sexting.

Zin in een avondje 50 tinten SMC? Reserveer dan hier je ticket.

Jacqueline Kleijer

Jacqueline Kleijer is therapeutisch hulpverlener bij Pretty Woman. Ook is zij spreker, gastdocente en trainer bij Bureau Jeugd Media. Bij beide bedrijven staat voorlichting geven en het doorbreken van zowel online als offline misbruik in relaties centraal. Vanavond staat zij stil bij online (grensoverschrijdend) seksueel gedrag. Ze vertelt ons over de invloed van Social Media op het gebied van de identiteitsontwikkeling en het zelfbeeld van zowel jongeren als volwassenen.

René Pillen

René Pillen is relatiemanager bij Halt. Halt voorkomt en bestraft jeugdcriminaliteit. René komt ons vertellen hoe en waarom Halt dat doet. Hij komt ons bewust maken van de gevolgen, voor zowel het slachtoffer als de dader,  bij online seksueel grensoverschrijdend gedrag. Sexting hoort bij een normale seksuele ontwikkeling, maar er zitten wel grenzen aan. Tot op heden is sexting formeel strafbaar. Waarom, waar ligt de grens en hoe maak je dat de jeugd duidelijk? René vertelt het ons.

Zin in een avondje 055 tinten SMC? Reserveer dan hier je ticket.

Reacties

SMC055

Elke maand organiseren wij een bijeenkomst over 'alles online'. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en inschrijving. #SMC055

Website: https://www.smcapeldoorn.nl

Send this to friend